Пораз у дербију

43

Кошаркаши Црвене звезде су у утакмици петог кола НЛБ Јадранске лиге изгубили од Партизана резултатом 93:80 (26:18, 21:20, 22:16, 24:26).

У утакмици у којој јее Партизан имао предност током целог меча, Звезда је успела да се врати у живот тек средином треће деонице када је заостатак свела на три разлике.

На жалост, више од тога Звезда није могла. Партизан је направио велику серију и стекао предност од 17 кошева коју је наша екипа до краја сусрета само успела да смањи.

Црвена звезда је у меч ушла значајно ослабљена, а додатни хендикеп била је и релативно слаба Милана Гуровића који је био на мети противничких навијача који су га вређали и испровоцирали да у једном тренутку реагује непромишљено.

Црвена звезда: Марковић 6, Томас 23, Мишановић 4, Гуровић 14, Антић 5, Поповић 15, Ковач 3, Радивојевић 8, Драгићевић 2, Попадић

„Изгубили су због наших грешака. Направили смо их недопустиво много, а када се томе дода недовољан фонд играча, онда овај неуспех и није изненађење. Недостајало нам је и борбености, али пораз ипак није трагичан јер је тек почетак сезоне. Ипак, моражемо да потражимо појачања ако желимо добре резултате на свим фронтовима“, рекао је после утакмице тренер Црвене звезде, Драган Шакота.

Претходни текстМинимална победа у Новом Саду
Следећи текстНови пораз рукометашица