Троицки спреман за нове победе

44

Тенисер Црвене звезде, Виктор Троицки, вратио се у београд након низа добрих резултата забележних на турнирима широм света.

Наш тенисер се захваљујући добрим резултатима на челенџерима дошао до 239. места на ранг листи најбољих светских играча, али најбољи пласман је ипак имао у септембру када се налазио на 216. месту. Троицки је ове године тријумфовао на турниру у Дарваду, али је најупечатљивији утисак ипак оставио на турниру у Токију прошле недеље.

Наиме, Троицки је у првом колу одмерио снаге са најбољим тенисером света, Швајцарцем Рожеом Федерером. Иако је поражен са 2:0 у сетовима, наш тенисер је оставио сјајан утисак пошто је против невероватног Швајцарца у оба сета поклекао тек у тај-бреку.

Од Троицког се још бољи резултати очекују следеће године јер је стекао солидно искуство у овој години и убеђени смо да ће се у наредном периоду радовати успесима нашег тенисера коме је данас генерални секретар СД Црвена звезда, Иван Тодоров, у знак пажње, на конференцији за новинаре уручио енциклопедију клубова Црвене звезде у којој ће се једног дана сигурно наћи и Викторово име.

Претходни текстТрећа победа рукометаша
Следећи текстОслабљени у Новом Саду