Борбено на Колдинг

46

Рукометаши Црвене звезде у недељу од 19 часова дочекују дански Колдинг у утакмици трећег кола Лиге шампиона. Тим поводом је одржана конференција за медије на којој су гости били тренер Вук Рогановић и играчи Урош Вуковић и Милан Павлов.

Наша екипа после убедљивог пораза од Висле и несрећног пораза од Шамберија прошле недеље, жели да још једном прикаже добру игру и покуша да против екипе која после два кола има максималан учинак оствари добар резултат. Међутим, то неће бити нимало лако.

„Колдинг је сигурно најјача екипа у групи. Појачали су се великим бројем квалитетних играча и претендују на сам врх Европе. Ипак, не мора то ништа да значи. Гледаоци ће бити у прилици да виде екипу која игра модеран рукомет, са тврдом одбраном и брзом игром у нападу. Квалитет је на њиховој страни, али ми ћемо учинити све што можемо да одиграмо што боље. Борићемо се максимално и надам се да ће из такве игре произићи и добар резултат“, рекао је Рохановић и наставио:

„Ми у меч улазимо ослабљени јер су повређени Максић, Урошевић и Михајловић. Имаћемо велике проблеме, морамо да ризикујемо. Екипа је оптерећена играњем на два фронта, а када се узме у обзир да на страна гостовања идемо аутобусом не треба да чуде повреде и умор играча“.

Урош Вуковић је о данском тиму говорио у суперлативу.

„Колдинг је једна од најбољих европских екипа, гледали смо их против Шамберија и реч је о заиста изванредном тиму са много сјајних појединаца. Ми ћемо покушати да их изненадимо и ако будемо играли као против Шамберија у првом полувремену, имамо чему да се надамо“.

Милан Павлов се узда у подршку публике и изразио наду да ће дворана на Бањици бити испуњена.

„Нећемо истаћи белу заставу. За успех морамо да одиграмо и преко својих могућности. Пре две године Звезда је победила првака Европе па зашто тако не би било и сада“.

Цена улазница за меч између Црвене звезде и Колдинга је 200 динара.

Претходни текстОслабљени у Новом Саду
Следећи текстМинимална победа у Новом Саду