Спремни за Шамбери

226

Рукометаши Црвене звезде у недељу од 17:30 часова у утакмици другог кола Лиге шампиона дочекују француску екипу Шамбери. Тим поводом данас је одржана конференција за медије на којој су говорили председник клуба, Блажо Чабаркапа, тренер Вук Рогановић и првотимци Стојан Радановић и Милош Милошевић.

„Чека нас дуел са једном озбиљном екипом са чијим смо се квалитетима упознали путем касета. Ради се о уиграном и физички доминантном ривалу који у својим редовима има Џексона Ричардсона, некада најбољег рукометаша света. Ипак, ми ћемо учинити све да пружимо достојан отпор. Не смемо пасти под утицај разни околности и најважније је да добро одиграмо па ако у таквом односу снага изгубимо немамо за чим да жалимо“, рекао је тренер Вук Рогановић са чијим ставом су се сложили првотимци Милош Милошевић и Стојан Радановић.

„Знамо какав нас противник чека. Реч је о јакој екипи са сјајним индивидуалцима, а ми ћемо се трудити да уз подршку наших Делија остваримо добар резултат. У меч улазимо хладне главе да нам се не понове грешке из Пољске, а после још анализа игре Шамберија надам се да ћемо моћи да се добро спремимо за утакмицу“, поручили су наши првотимци.

Црвена звезда је данас представила још једног новог играча. Ради се о Мирку Милашевићу који игра на позицији левог бека.

„Задовољан сам што сам дошао у Звезду јер сам последњих месеци имао доста проблема око статуса. Захвалан сам на указаном поверењу и обећавам да ћу га оправдати“, рекао је новајлија у нашем тиму.

Капије дворане на Бањици се отварају у недељу у 16 часова, а цена улазнице за меч између Црвене звезде и Шамберија је 300 динара.

Претходни текстПораз кошаркашица на старту Јадранске лиге
Следећи текстНенад Беђик – најбољи у септембру