Свом снагом на три фронта

32

Ватерполисти Црвене Звезде успешно су обавили део летњих припрема и сада се спремају за предстојеће обавезе које их очекују почевши од ЛЕН Купа, преко домаћег који почиње средином октобра и игра се по лигашком систему, а у априлу због промењеног система такмичења и одвајања Црне Горе од Србије почиње домаће првенство.

Шеф стручног штаба Зоран Мијалковски задовољан је припремама, али како каже увек има нешто да се исправи .

“Из клуба су отишли Филип Кљајевић у Холандију и Марко Вујовић у Ниш, а ми смо довели уместо њих голмана Радојевића, који је прошле сезоне бранио боје Бечеја, и Петровића који је играо у Арапским Емиратима Спремајући се за ЛЕН Куп одиграли смо припремне утакмице са турским Галатасаројем и Динамом из Букурешта. Ушли смо у форму, али свакако како утакмице буди одмицале тако ће и форма расти”.

Ипак ЛЕН Куп је на првом месту. Све мисли усмерене су ка њему.

“Група нам је прилично тешка, са нама су ЦСКА из Москве, Белфаст, Дуизбург, Матар из Румуније, Порт и домаћа екипа Нервија из Италије, која је појачана у односу на претходну сезону двојицом хрватских репрезентативаца. Биће тешко, али позитивна енергија и храброст су на нашој страни. Надам се и да ћемо уз мало среће ући у други круг”.
 
Што се домаћег такмичења тиче, ту су сви тимови скоро подједнаки по квалитету И ту ће се црвено бели делфини свом снагом борити за што бољу позицију на табели. У њихову срчаност и борбеност не треба сумњати.

Претходни текстНепланиран пораз
Следећи текстСтојковић: „Бајевић је тренер Звезде“