Реми као победа после очајне игре

35

Црвена звезда је приказала изузетно слабу игру у утакмици шестог кола Меридијан Суперлиге и слободно се може рећи да освојеним бодом мора да буде презадовољна. Играла је наша екипа врло слабо, а Бежанија је већ у првом полувремену могла да дође до предности. Срећом, Иван Ранђеловић је још једном показао да је у одличној форми.

Звезда је и у другом полувремену играла споро, грешила почетнички на свим деловима терена и није успела да изради ниједну иоле опасну акцију по гол противника. Гости су, с друге стране, деловали знатно опасније и преко Лазетића из контранапада стигли до заслуженог вођства које су потом могли и да повећају да су били мало спретнији.

Примљени гол је само додатно унервозио изабранике Душана Бајевића који су нападали безглаво. Када се већ чинило да је пораз неминован, Бишевац је био најспретнији у гужви пред гостујућим голом чиме је донео бод нашем тиму, али то није било довољно да се избегну звиждуци на крају сусрета.

Црвена звезда – Бежанија 1:1
Бишевац 86′ – Лазетић 54′

Црвена звезда: Ранђеловић, Анђелковић (46′ Тадеу), Пантић, Бишевац, Милијаш, Ђокић, Перовић, Георгијев (60′ Пуровић), Гај, Миловановић, Аилтон (65′ Тришовић)

Бежанија: Божовић, Рукавина, Васиљевић, Лазетић, Ванић, Дамјановић (88′ Колунџија), Ђуровки (90′ Веселиновић), Милошевић, Павловић, Коцић (90′ Глоговац), Миловић

Гледалаца: око 2.500
Судија: Милан Караџић (Београд)
Жути картони: Милијаш, Пуровић, Бишевац, Тришовић – Миловић, Милошевић

Претходни текстЈуниори други у Европи
Следећи текстДобри резултати на државном шампионату