Фудбалери почели припреме

54

Нови тренер Црвене звезде, Душан Бајевић, обавио је у понедељак прозивку играча чиме су почеле припреме за нову сезону. на првом тренингу су се појавила 22 фудбалера, а међу присутнима није било играча који су имали обавезе према репрезентацији.

На првом тренингу су се појавили и играчи који су до сада били на позајмици у другим клубовима, а осим репрезентативаца одустни су били и поједини играчи који су имали приватне обавезе. Стручни штаб је на првом тренингу могао да рачуна на следеће фудбалере:

Ивана Ранђеловића, Зорана Бановића, Бобана Бајковића, Бојана Павловића, Бојана Миладиновића, Душана Ђокића, Радована Кривокапића, Марка Перовића, Ненада Ковачевића, Небојшу Јоксимовића, Такајукија Сузукија, Горана Адамовића, Владимира Мудринића, Бобана Стојановића, Мирослава Лечића, Николу Игњатијевића, Милана Богуновића, Николу Трајковића, Ђорђа Туторића, Николу Бељића, Драгана Младеновића и Владу Богдановића.

Првом тренингу је присуствовало и најуже клупско руковдство, а председник Драган Стојковић је рекао да је жеља свих да се створи екипа која ће бити јача у односу на прошлосезонску.

„Трудићемо се да после представљања новог тренера што спремнији физички и ментално уђемо у нову сезону. Програм припрема се зна и очекујем да оне протекну у најбољем реду. Када је реч о одласцима и доалсцима играча времена има довољно. Трудићемо се да тим буде јачи, али много тога ће зависити од разних детаља кој ипрелазни рок чине занимљивим. Имамп неколико жеља и видећемо хоћемо ли успети да их реализујемо“, рекао је председник Црвене звезде који је потврдио да је Милан Дудић на прагу да потпише уговор са аустријским Салцбургом.

„Начелни договор о трансферу је постигнут и преостале су да се ураде само неке формалности. Понуда је била апсолутно прихватљива са наше стране и верујем да ће сви бити задовољни. Дудић је својим играма у Црвеној звезди заслужио да каријеру настави у иностранству“, рекао је Стојковић.

Душан Бајевић, нови тренер нашег тима, каже да ће у првој фази припрема у Београду и на Златибору акценат бити стављен на физичку припрему.

„Рано је говорити о игри екипе у овом тренутку. Упознао сам се данас са једном групом играча, а 17. јуна ће нам се прикључити млади репрезентативци. Важно је да на почетку стекнемо добру основу за рад који нас чека у Аустрији“, започео је причу Бајевић и наставио:

„Играчима сам рекао да се сваки од њих само бори за место у тиму. Чекају их обавезе у квалификацијама у Лигу шампиона у којима морају да покушају да забележ резултат који ће их одвести у елитно такмичење. Залагање, однос према обавезама и понашање морају да буду на нивоу који захтева Црвена звезда“.

О појачањима још не може да се каже ништа конкретно.

„Још увек тражимо играче који ће заменити оне који су напустили клуб, али и оне који би појачали конкуренцију. Моје жеље су једно, а стварност нешто друго. Тек када будемо били сигурни да ћемо некога довести саопштићемо његово име јер не желимо да стварамо конфузију“, речи су шефа стручног штаба нашег клуба.

„Још увек не могу да кажем тачан број играча који ће путовати на Златибор, али сигурно је да ће сви који буду били потребни екипи путовати. Желим да се у потпуности уверим у могућности свих играча“, јасан је Бајевић.

Претходни текстА сада финале
Следећи текстКадеткињама титула измакла за 10 поена