Још три корака до титуле

60

Победом над Војводином од 29:25 (13:12) у утакмици седмог кола заједничке Суперлиге, рукометаши Црвене звезде су се осамосталили на првом месту на табели.

Дерби је оправдао очекивања јер је утакмица већим делом била врло узбудљива. Прво полувреме је протекло у честим променама вођства које је ретко када прелазило два гола разлике. Блистали су голмани Марјанац и Перишић, а у нашем тиму је одличан био Вуковић са шест голова и без промашаја. Звезда је уз то много боље играла када је имала играча мање.

Све до средине другог полувремена се водила изједначена борба. Тада наша екипа предвођена разиграним Ненадићем прави разлику од шест голова, а пред крај Новосађани, иначе актуелни шампиони, успевају да се приближе. Ипак, Звезда, ношена подршком са трибина препуне дворане Шумице, не дозвољавају нови преокрет и долазе до заслужене победе.

Нашим рукометашима је у преостала три кола за освајање титуле првака највероватније довољно да освоје пет бодова. До краја сезоне, Звезда игра у гостима против Берана и Синтелона, а дочекује екипу Ловћена.

Претходни текстНова „Звездина ревија“
Следећи текстОсма победа кошаркаша