Прејаки за Земунце

38

Фудбалери Црвене звезде су, иако у комбинованом саставу, показали своју класу и у утакмици 28. кола Меридијан Суперлиге победили као гости екипу Земуна.

Земун – Црвена звезда 0:2 (0:1)
Стрелац: Пуровић 28 мин, 54 мин

Као што је и најавио Валтер Зенга, шеф стручног штаба наше екипе, прилику су добили поједини играчи који ове сезоне нису имали већу минутажу. Неки су оправдали указано поверење, а неки ће морати у будућности да одиграју знатно боље уколико желе да остану у тиму.

Црвена звезда је меч одиграла у саставу Ранђеловић, Дудић (57 мин Јоксимовић), Анђелковић, Бишевац, Миладиновић, Ковачевић, Миловановић, Кривокапић (71 мин Рашковић), Перовић, Сузуки (62 мин Трајковић) и Пуровић.

Црвена звезда је до предности дошла у у 28. минуту. Анђелковић је умакао свом пратиоцу по левој, страни, идеално центрирао, а данас веома добром Пуровићу није преостало ништа друго до да спроведе лошту у гол противника.

Црвена звезда је у другом полувремену деловала још сигурније него у првих 45 минута, иако је и Земун тада имао одређене шансе. У 54. минуту, у стрелце се још једном уписао Пуровић који је био најсналажљивији у ситуацији када је Перовићев шут био изблокиран.

Валтер Зенга је искористио прилику да испроба не само поједине играче на овој утакмици већ и одређене тактичке замисли. Поједини играчи су се окушали на позицијама које за њих нису карактеристичне и солдино су обавили посао. Оно што је најважније је да је наша екипа наставила победничку серију и потврдила доминацију у шампионату ове сезоне.

Претходни текстПочетак нове серије
Следећи текстТрећа победа у Суперлиги